Never Give Up

Με το βλέμμα στον στόχο!

Έφτασε εκείνη η στιγμή που ένιωσα πως κουράστηκα, πως θέλω να τ’ αφήσω όλα για λίγο, να χαλαρώσω. Και ενώ έψαχνα μια ταινία να δω, περνά από μπροστά μου ένας τίτλος που κάπου τον είχα ξαναδεί. Ας το βάλω λέω, τόσες καλές κριτικές κάτι θα έχει να μου πει. Δύο νέοι άνθρωποι που κάνουν θυσίες, περνούν δύσκολα για να πετύχουν τα όνειρά τους. Υπήρξαν στιγμές που ο ένας απ’ τους δύο έπεσε, απογοητεύτηκε, σκέφτηκε ακόμα και να τα παρατήσει. Ο άλλος όμως δεν τον άφησε, τον τράβηξε ξανά, τον βοήθησε να σταθεί στα πόδια του, να κυνηγήσει για ακόμα μια φορά το όνειρο.

Τελειώνει η ταινία και σκέφτομαι… Τελικά οι ταινίες είναι πράγματι βγαλμένες απ’ τη ζωή. Πόσες φορές ενθουσιαστήκαμε, ήμασταν έτοιμοι να θυσιάσουμε χρόνο, χρήμα, ανέσεις με σκοπό να επιτύχουμε τα όνειρά μας; Πόσες φορές η ζωή μας έδειξε και το άλλο της πρόσωπο, μας χτύπησε δυνατά και προσπάθησε να μας κρατήσει κάτω; Πολλές φορές. Συνέβη και ίσως ξανασυμβεί. Για τον καθένα όμως υπάρχει αυτό το άτομο… Αυτό το άτομο που θα μας δίνει κάθε φορά το χέρι και θα μας σηκώνει. Ακόμα κι όταν είμαστε πια δυνατοί, ακόμα κι όταν μάθουμε ν’ αντιμετωπίζουμε κάποια πράγματα μόνοι, αυτό το άτομο θα είναι εκεί, να χαίρεται με τις χαρές μας, να απαλύνει τον πόνο στις λύπες μας. Κι έτσι θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τ’ όνειρό μας. Και μια μέρα το όνειρο, ο στόχος, θα πραγματοποιηθεί γιατί όταν δεν τα παρατάς η ζωή σε παραδέχεται και σου δίνει αυτό που θες, αυτό για το οποίο πάλεψες, αυτό που αξίζεις.

Αν τώρα που διαβάζεις αυτό το άρθρο σκέφτεσαι να παρατήσεις τ’ όνειρό σου, μην το κάνεις! Δεν είναι εύκολο αλλά σήκω, συνέχισε να προσπαθείς, το όνειρο ίσως να είναι στο επόμενό σου βήμα και το αξίζεις!

Υ.Γ: Όταν πετύχεις τον στόχο, να μου το πεις, θα χαρώ πολύ για ’σένα!

3 thoughts on “Με το βλέμμα στον στόχο!”

  1. Σωστα λογια. Αν ολοι μας τα εφαρμοσουμε τοτε θα βρουμε τον ομορφο εαυτο μας.

    Liked by 1 person

Leave a comment